Terugkeer Neymar naar Barcelona weer iets waarschijnlijker, Liverpool en Real kunnen wel nog dwarsliggen

Terugkeer Neymar naar Barcelona weer iets waarschijnlijker, Liverpool en Real kunnen wel nog dwarsliggen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar voetbalt Neymar volgend seizoen? Het is voorlopig nog een open vraag. Bij PSG lijken ze de strapatsen van de Braziliaanse ster stilaan echt wel beu en voor iemand met zijn kwaliteiten is er altijd wel interesse. Zijn volgende bestemming zou wel eens zijn ex-club Barcelona kunnen worden.

Er zal dan nog wel wat water naar de zee moeten vloeien, maar het is toch een realistische piste. De hoge vraagprijs van PSG - 300 miljoen euro - kan immers zakken als er andere spelers betrokken worden in de deal waar de Franse kampioen dan weer interesse in heeft.

Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo heeft Coutinho zich reeds bereid getoond om Barcelona in te ruillen voor de hoofdstad van Frankrijk. Zo zou de transferprijs voor Neymar al een heel stuk naar beneden kunnen.

Kapers op de kust

Wellicht wil PSG er zeker nog een tweede speler bij en zal er sowieso toch nog aan de constructie van deze transfer gewerkt moeten worden. Bovendien zijn er nog kapers op de kust. Liverpool hoopt stiekem op een terugkeer van Coutinho en zo zou dit hele kaartenhuisje nog in mekaar kunnen storten. Real droomt dan ook weer van Neymar, maar heeft al een ferme inspanning gedaan door Eden Hazard aan te trekken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties