OFFICIEEL: Waasland-Beveren bindt jeugdproduct van Club Brugge drie jaar langer aan zich
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Jur Schryvers verlengt zijn contract met drie jaar bij Waasland-Beveren

OFFICIEEL: Waasland-Beveren bindt jeugdproduct van Club Brugge drie jaar langer aan zich
Foto: © photonews

Waasland-Beveren maakt een moeilijke seizoensstart mee, maar het blijft wel bouwen aan de toekomst. Dat doet het onder meer door Jur Schryvers langer vast te leggen. De ex-Bruggeling speelt al sinds 2017 voor de Waaslanders en daar komen zeker nog een aantal jaren bij.

De inmiddels 22-jarige Schryvers vertoefde tijdens zijn jeugdopleiding liefst veertien jaar bij Club Brugge. In 2017 opteerde hij voor een overstap naar Waasland-Beveren, waar hij zich onmiddellijk manifesteerde in het eerste elftal.

In zijn tweede seizoen werd hij steeds belangrijker voor zijn ploeg en was er een vaste rol als titularis voor hem weggelegd. Schryvers kreeg ook één doelpunt en drie assists achter zijn naam in de loop van 2018-2019. Tijdens de eerste twee speeldagen van de huidige competitie stond hij elke minuut op het veld.

In Beveren hopen ze dus zijn verdere ontwikkeling van dichtbij mee te maken. Waasland-Beveren deed een contractvoorstel voor drie bijkomende seizoen, met een vierde als optie, en de speler accepteerde.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties