PSG denkt aan Rode Duivel voor sleutelpositie
Clint Vens
| 0 reacties

Thibaut Courtois staat in de belangstelling van PSG

PSG denkt aan Rode Duivel voor sleutelpositie
Foto: © photonews

De transfermolen draait op volle toeren en nu schiet ook de Franse kampioen in actie. Missie? Het aantrekken van een doelman met internationale faam.

Na het vertrek van Buffon (Juventus) en Trapp (Eintracht Frankfurt), verdedigt Alphonse Areola voorlopig het doel van de Franse hoofdstedelingen. Niettemin heeft het Parijse sterrenensemble volgens L'Equipe niet het volste vertrouwen in de Fransman en is het dus op zoek naar een nieuwe goalie.

In eerste instantie had de directie van de Parijzenaars zijn pijlen gericht op Gianluigi Donnarumma. Maar na beraad werd beslist dat de 20-jarige Italiaan over onvoldoende ervaring beschikt. 

Navas en ... Courtois

PSG zou daarom nu zijn vizier op Madrid gericht hebben in de zoektocht naar een nieuwe sluitpost. Zowel Keylor Navas als Thibaut Courtois zouden in de belangstelling staan van de Franse kampioen. 

Courtois staat nog tot 2024 onder contract bij de Madrilenen en wordt bij 'de Koninklijke' gezien als de toekomst van de club. Een voortijdig vertrek van de Rode Duivel lijkt dus hoogstwaarschijnlijk uitgesloten. 

Keylor Navas daarentegen ziet zijn contract eind volgend seizoen aflopen bij Real Madrid. De Costa Ricaan gaf eerder al aan dat hij gerust de concurrentie met Thibaut Courtois wil aangaan voor de nummer één-positie in doel.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties