🎥 Pareltje van invaller Djenepo levert Southampton drie punten op tegen Ryan en Trossard

Simon Wauters
| 2 reacties

Southampton heeft zaterdag met 0-2 gewonnen van Brighton & Hove Albion. Moussa Djenepo scoorde een heerlijk doelpunt.

Bij de thuisploeg stonden Mathew Ryan (ex-Club Brugge en Racing Genk) en Leandro Trossard (ex-Racing Genk) in de basis. Djenepo (ex-Standard) begon op de bank bij de bezoekers.

Brighton moest al na een half uur verder met tien na een rode kaart voor Florin Andone. Halverwege stond het nog 0-0.

Na 53 minuten mocht Djenepo zijn opwachting maken bij de bezoekers. Twee minuten later opende hij de score met een knappe krul. 0-1. Die score leek lang ook de eindstand te worden, tot Nathan Redmond er in de extra tijd nog 0-2 van maakte.

Voor Southampton zijn het de eerste punten van het seizoen. Brighton heeft nu vier op negen.