Hollerbach na nieuwe overwinning: "Die tweede plaats? Dat wil niets zeggen"

Pierre Ghislain
Arjen T'Sjoen en Pierre Ghislain
| 0 reacties
Hollerbach na nieuwe overwinning: "Die tweede plaats? Dat wil niets zeggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een uitstekende start van het seizoen (10/15) staat Moeskroen samen met Club Brugge en KV Mechelen tweede in het klassement. Les Hurlus kunnen mits een overwinning op het veld van KV Mechelen vrijdag zelfs eventjes aan de leiding komen.

Hoewel het niet echt genieten was, pakte Moeskroen zondagavond drie punten tegen KAS Eupen. Coach Hollerbach was tevreden: "Tegen Standard ontbrak het ons wat aan duelkracht en een gezonde dosis agressie. Dat waren nu onze sterkste punten."

Een overwinning die Moeskroen nu al veilig lijkt te stellen. Door de uitgestelde wedstrijden Charleroi-Club Brugge en Antwerp-AA Gent komen ze zelfs op een tweede plaats in het klassement te staan. 

We moeten zo snel mogelijk uit het degradatiegevaar geraken

Toch wil de coach van Moeskroen nog niet te hard van stapel lopen. "Die tweede plaats? Dat wil voor mij echt niks zeggen", vertelde de Duitser. "We verloren deze zomer heel wat spelers en we zijn nog volop aan onze ploeg aan het bouwen."

Ook over de mogelijke eerste plaats wou Hollerbach weinig kwijt: "We moeten ons eerst uit de degradatiezorgen spelen. We gaan zoveel mogelijk punten proberen te behalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties