Reactie Daar is Lokonga en Zulj heeft een probleem: "Ik heb niks gevoeld, niks van fysieke last"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 17 reacties
Daar is Lokonga en Zulj heeft een probleem: "Ik heb niks gevoeld, niks van fysieke last"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zou Paul-José Mpoku weten dat hij zijn broer 'een handje' geholpen heeft? Na de botsing met Peter Zulj mocht Albert Sambi Lokonga zijn wederoptreden maken bij Anderlecht. En mogen we zeggen dat het er voor de Oostenrijker niet zo best uitziet?

Lokonga liet in een halfuur tijd zien waarom Michael Verschueren en Vincent Kompany absoluut geen nieuwe zes wilden gaan halen. Intern zou Verschueren een paar keer laten vallen hebben dat ze reeds de potentieel beste middenvelder van België rondlopen hebben.

Dat is - op dit moment - zeker nog overdreven, maar Zulj gaat toch niet lang meer in de ploeg staan als Lokonga klaar is voor de volle negentig minuten. En dat zal hij na de interlandbreak waarschijnlijk wel zijn. "Ik heb fysiek geen enkel probleem gehad", lachte Lokonga na de match. "Ik heb niks gevoeld in de knie."

Voorzichtig

Anderlecht blijft echter voorzichtig met hem, want het zijn de eerste matchen die hij speelt. "Ik heb niks met de beloften kunnen trainen tijdens mijn revalidatie, want die trainen op synthetisch gras en dat mocht niet. Dat ik bij mijn wederoptreden direct kan bijdragen aan de zege tegen uitgerekend Standard, doet me veel deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties