Mignolet hield Club recht in stadsderby: "Het ging zeker niet vanzelf"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 0 reacties

Mignolet was duidelijk de held bij Club Brugge in lastige stadsderby

Mignolet hield Club recht in stadsderby: "Het ging zeker niet vanzelf"
Foto: © photonews

Club Brugge kon rekenen op een sterke Simon Mignolet in de stadsderby tegen Cercle. De goalie bewees dat hij eigenlijk te goed is voor de Belgische competitie.

"We hebben verdiend gewonnen, maar het ging zeker niet vanzelf. Cercle heeft ook kansen gehad", aldus Mignolet na de wedstrijd. "Ik had wat meer werk dan de afgelopen weken. Gezien we deze week Champions League spelen is dat ook positief. Ik kon de ploeg helpen en de nul houden."

Ik had meer werk dan de voorbije weken, maar dat is positief voor woensdag

Die nul hing even aan een zijden draadje. "Voor hetzelfde geld gaat die bal op de paal (van Panzo, nvdr.) nog binnen en eindig je toch met een zuur gevoel. Ik ben tevreden van mijn wedstrijd en voel me goed hier." Woensdag wacht er met Galatasaray een tegenstander van een ander niveau.

"We kunnen nu met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Galatasaray toeleven. Dit was een goeie generale repetitie voor die partij. In de tweede helft hebben we ook terug in die 3-5-2 gespeeld van vorig seizoen. We kunnen verschillende systemen aan en ook dat kan belangrijk zijn in de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties