Salzburg vol vertrouwen: "Klaar voor belangrijke partij"
Nico Wieme
| 0 reacties

Marsch legt de lat meteen hoog: "We moeten winnen"

Salzburg vol vertrouwen: "Klaar voor belangrijke partij"
Foto: © Photonews

Racing Genk probeert vanavond bij zijn start in de Champions League minstens een punt te oogsten op bezoek bij Red Bull Salzburg. Dat dit niet simpel wordt, is een understatement. De Oostenrijkse kampioen is een ware machine. "We moeten winnen", maakt coach Jesse Marsch de ambities meteen duidelijk.

De voorbij dertien seizoenen haalde Red Bull Salzburg maar liefst tien keer de titel binnen. De Oostenrijkse grootmacht legt de lat in de Champions League dan ook bijzonder hoog. “We zijn enthousiast en klaar voor deze belangrijke partij”, aldus Jesse Marsch in de Oostenrijkse krant Der Standard.

“Mijn spelers hebben veel zelfvertrouwen getankt uit de voorbije negen opeenvolgende gewonnen matchen”, beweert de Amerikaanse coach. “Toch zullen we vanavond onze beste prestatie van het seizoen moeten neerzetten om succesvol te zijn.”

Marsch wil Genk echter niet onderschatten. “Ze zijn zeer goed in balbezit.” Vooral Sander Berge is hem bij de videoanalyses opgevallen. “Hij is een meester in de passing, zeer intelligent en ook tactisch zeer goed. Hij mag het vanavond niet te makkelijk krijgen. We zullen hem voortdurend onder druk moeten zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties