Laurens De Bock komt boven water bij Sunderland: "Leuk om nog eens te spelen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Laurens De Bock komt boven water bij Sunderland

Laurens De Bock komt boven water bij Sunderland: "Leuk om nog eens te spelen"

Veel hebben we van Laurens De Bock nog niet gehoord nadat hij deze zomer terugkeerde naar Leeds United. Behalve dan dat de club hem opnieuw uitleende. De linksback is nu aan de slag bij Sunderland, het nummer vier in de Engelse League One (derde klasse).

Laurens De Bock verzamelde maandagavond zijn eerste speelminuten van het seizoen bij Sunderland. Hij stond 90 minuten op het veld tijdens de U23 match tussen Sunderland en Middlesbrough.

"Het was leuk om nog eens te spelen, want mijn laatste match dateert al van een poos geleden", aldus de linksback die vorig seizoen aan de slag was bij Oostende. "Ik ben blij dat ik de volledige partij uitspeelde en dat ik terug wat ritme opdeed. Ik zal waarschijnlijk nog enkele matchen nodig hebben om op volle toeren te komen. Ik zal mezelf op training moeten bewijzen en laten zien aan de manager dat ik klaar ben voor het eerste team."

"Het is belangrijk dat ze minuten hebben gemaakt want ze hebben nog een achterstand op het halen", zei manager  Elliot Dickman na de partij. "Hij is er bovendien erg professioneel mee omgegaan", verwees de coach naar het feit dat De Bock na een blessure als oudere speler bij de beloften moest opdraven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties