Interview Dimitri Daeseleire (Ex-Genk en OHL) verklaart waarom hij voor de hoogste amateurklasse koos
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties

Dimitri Daeseleire, Ex-Racing Genk en OHL, legt uit waarom hij bij Rupel Boom en Eerste Amateur aan de slag ging

Dimitri Daeseleire (Ex-Genk en OHL) verklaart waarom hij voor de hoogste amateurklasse koos
Foto: © photonews

Het contract van Dimitri Daeseleire werd niet verlengd door OH Leuven, waarop de verdediger voor een avontuur bij Rupel Boom in de hoogste amateurafdeling koos. Een keuze waar hij nog geen spijt van heeft gehad ...

Dimitri Daeseleire mocht transfervrij beschikken bij Oud-Heverlee Leuven en zette zijn kribbel bij Rupel Boom in de eerste amateurklasse. "Ik had niet zo veel opties om eerlijk te zijn. Hier trainde ik al mee met de groep en ik wilde niet met lege handen achterblijven na 31 augustus. Daarom heb ik besloten om hier te tekenen", vertelde de ex-speler van Genk. 

"Ik heb er nog geen spijt van gehad, want ik wou weer spelen. Een volledig seizoen volmaken en dan, wie weet, naar 1B? Bovendien is het een sterke groep en is de sfeer top", legde Daeseleire uit.

De voormalige profvoetballer was aangenaam verrast door het niveau. "Ik had het lager ingeschat. Het is een reeks waar veel jongeren kunnen groeien en met teams zoals Deinze en Seraing die het niveau hebben om in 1B te spelen."

Voorlopig deelt het puntenloze Rupel Boom de rode lantaarn met Lierse Kempenzonen. "In de twee eerste matchen, tegen Heist en Deinze (co-leiders met 9 op 9, nvdr.), verdienden we meer, maar tegen Seraing was dat niet het geval. We spelen goed, maar we hebben een overwinning nodig om gelanceerd te geraken", besloot Daeseleire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties