Dennis Praet over zijn transfer naar Leicester, die er bijna niet meer kwam

Redactie
| 0 reacties
Dennis Praet over zijn transfer naar Leicester, die er bijna niet meer kwam

Dennis Praet verliet deze zomer de Serie A en trok naar Leicester City, waar hij zijn Anderlecht-maatje Youri Tielemans terugvond. De transfer hing wekenlang in de lucht, maar ging ei zo na niet door.

In een interview met The Guardian vertelt Praet over de hectische momenten op transfer deadline day. "Het was allemaal heel nipt op deadline day. Ik was in Leicester om alles in orde te brengen. Maar er bleken nog enkele kleine probleempjes met het contract te zijn , waardoor ik uiteindelijk maar een uur voor het sluiten van de transfermarkt mijn handtekening zette. Net op tijd, of we hadden alles kunnen afblazen."

Praet dacht na het ondertekenen van zijn contract terug naar Italië te reizen om zijn spullen op te halen, maar dat draaide even anders uit. "Manager Brendan Rodgers wilde absoluut dat ik in Engeland bleef. Daardoor speelde ik de eerste twee trainingen en een wedstrijd met de schoenen van iemand anders. Ik weet niet eens meer van wie", lacht Praet, die aangeeft dat hij verbaasd is door de intensiteit van de wedstrijden in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties