Vanavond het welverdiende afscheid van Messoudi: "Beerschot zal altijd mijn club blijven"
Redactie
| 8 reacties

Mo Messoudi geeft vanavond de aftrap tegen Anderlecht

Vanavond het welverdiende afscheid van Messoudi: "Beerschot zal altijd mijn club blijven"
Foto: © jan mees

Als je spreekt over levende legendes bij Beerschot dan komen de namen van Hernan Losada en Mo Messoudi naar boven. Die laatste kreeg niet het afscheid dat hij verdiende, maar dat zetten ze bij de Ratten vanavond recht. Een emotioneel moment voor de ex-prof.

Messoudi heeft zijn fans ook al beloofd dat hij twee vaten bier schenkt in twee supporterscafés. "Ik ben blij dat ik op deze manier de supporters kan bedanken, op een bijzondere avond en in een uitverkocht Olympisch Stadion. Beerschot zal altijd mijn club blijven", klinkt het bij de middenvelder. 

"Ik ben begonnen met den 13, en ik eindig met den 13. Ik ben de enige Beerschotter die dat kan zeggen. Tuurlijk droomde ik van een ander afscheid, een in 1A, maar dat laat geen wrang gevoel na. Ik speelde als prof meer dan 140 wedstrijden voor deze club. Beerschot heeft mij veel gegeven, en ik heb Beerschot veel gegeven."

Messoudi is een icoon van de club. "Ik ken bij Beerschot alles en iedereen. Ik begon er mijn profcarriere en ik beëindigde ze daar. Dat ik de club mee terug naar het profvoetbal bracht, betekent veel voor mij. Ik denk dat ik mag zeggen dat ik toch nog een belangrijke rol heb gespeeld in de opmars van de laatste jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties