Inter behoudt het maximum: Romelu Lukaku begint als invaller

Inter neemt de koppositie in de Serie A terug over van Juventus. Het won in Sampdoria met 1-3. Romelu Lukaku moest tevreden zijn met een plaatsje op de bank. De hoofdrol was weggelegd voor Alexis Sanchez.

Inter behoudt ook na zes speeldagen het maximum van de punten. Het kwam vandaag tegen hekkensluiter Sampdoria na twintig minuten op voorsprong: een schot van Stefano Sensi week af op Alexis Sanchez en de bal belandde in doel.

Nauwelijks twee minuten later verdubbelde Alexis Sanchez de score. Net na de rust werd de Chileen de antiheld: hij kreeg een tweede gele kaart na een vermeende schwalbe. Nog voor het uur bracht Jakub Jankto terug spanning in de wedstrijd. Het was pas het tweede tegendoelpunt van Internazionale in de Serie A.

De spanning was echter snel verdwenen: in de 62ste minuut diepte Gagliardini de kloof terug uit. Inter kon daarna relatief simpel stand houden. Romelu Lukaku begon op de bank, maar viel iets voor het uur in.