Onherkenbaar Tottenham nu ook weggespeeld door Brighton&Hove
Dennis Rosiers
| 1 reacties

Birghton&Hove Albion - Tottenham: 3-0

Onherkenbaar Tottenham nu ook weggespeeld door Brighton&Hove
Foto: © SDG

Tottenham liep vanmiddag opnieuw een zware nederlaag op. Op bezoek bij Brighton&Hove Albion kregen de Spurs er weer drie om de oren: het werd 3-0. Bovendien verloor het Hugo Lloris met een gruwelijke armblessure. Door deze nieuwe nederlaag lijkt de druk op Mauro Pochettino steeds groter te worden.

De wedstrijd begon dramatisch voor de Spurs. Hugo Lloris schatte een voorzet totaal verkeerd in en loste de bal. Maupay kon van dichtbij de score openen. Maar erger: Hugo Lloris kwam in deze fase slecht neer en liep (vermoedelijk) een armbreuk op (lees er alles hier over).

Tottenham was onder de indruk en kwam nooit in de match. De Spurs waren totaal onherkenbaar en wisten maar enkele keren te dreigen. Mathew Ryan stond telkens pal. 

Het werden uiteindelijk nog zware cijfers voor Tottenham. De 19-jarige Ier Aaron Connoly scoorde maar liefst twee doelpunten, nota bene bij zijn eerste basisplaats voor Brighton&Hove Albion.

Door deze nederlaag blijf Tottenham achter met slechts elf punten uit acht wedstrijden. Het zakt zo verder weg in de middenmoot van de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties