🎥 Horrorweek voor Hugo Lloris duurt voort: nieuwe blunder en gruwelijke blessure

Dennis Rosiers
| 2 reacties
🎥 Horrorweek voor Hugo Lloris duurt voort: nieuwe blunder en gruwelijke blessure
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hugo Lloris zit in de hoek waar de klappen vallen. Na een absolute horrorweek voor hem ging hij vanmiddag alweer in de fout én liep hij in deze fase een op het eerste zicht heel ernstige armblessure op.

Vorige week liet Lloris een terugspeelbal kinderlijk eenvoudig aan Danny Ings, die Southampton op gelijke hoogte trapte. Gelukkig kon Harry Kane alsnog scoren, zodat de Spurs nog drie punten konden bijschrijven.

Eerder deze week gaf Bayern voetballes aan Tottenham. Lloris moest maar liefst zeven keer de bal uit zijn net vissen, waardoor Tottenham met een ongeziene 2-7 de boot in ging tegen Gnabry en co.

Ook vandaag in het duel tegen Brighton&Hove Albion ging het al vroeg helemaal verkeerd voor de Franse wereldkampioen. Al na drie minuten schatte Lloris een voorzet helemaal verkeerd in. Hij moest de bal lossen en Maupay scoorde het gemakkelijkste doelpunt uit zijn carrière. Alsof dat nog niet genoeg was, liep Lloris bij het neerkomen een gruwelijke armbreuk op. Hij kreeg zuurstof toegediend en moest op de brancard het veld verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties