Manchester United heeft duidelijk een spits te weinig, maar Solskjaer is duidelijk: "Lukaku zijn tijd bij Manchester United was voorbij"
Nils Wens
| 4 reacties

Solskjaer heeft aangegeven dat hij tevreden is met zijn selectie en dat Lukaku met zijn gedachte niet meer bij Manchester United zat

Manchester United heeft duidelijk een spits te weinig, maar Solskjaer is duidelijk: "Lukaku zijn tijd bij Manchester United was voorbij"

Manchester United heeft het moeilijk dit seizoen en vooral voorin missen ze duidelijk nog wat spelers. Door de blessure van Martial moet Rashford namelijk alle wedstrijden spelen als centrumspits. Ze hebben gewoon geen andere opties.

Toch mist Solskjaer Lukaku niet. "Ik ben blij met mijn selectie. Romelu was met zijn hoofd ergens anders, dus het was beter dat hij vertrok. We hebben nu misschien een spits te weinig, maar het was mijn beslissing en ik ben tevreden."

Volgens Solskjaer was de tijd van Lukaku bij Manchester United voorbij. "Ik spreek niet graag over andere spelers. Ik heb veel respect voor Lukaku, maar het was duidelijk dat de tijd van hem bij Manchester United voorbij was."

Transfer

Blijkbaar was er nog een speler heel dicht bij United op het einde van de transferzomer. "We zijn tevreden met de versterkingen, maar het is jammer dat we een andere versterking net niet hebben kunnen halen", vertelt Solskjaer bij SkySports

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties