"Ze zeiden dat we geen hecht team meer waren, dit was mooie reactie" en "In Mechelen wordt het lastig"

"Ze zeiden dat we geen hecht team meer waren, dit was mooie reactie" en "In Mechelen wordt het lastig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV kende moeilijke weken, maar kon tegen KAA Gent enigszins de rug rechten. En dus reageerden de spelers toch wel met een overwegend positief gevoel, al weten ze dat er een moeilijke verplaatsing naar Mechelen volgt.

4-0 verloren op Kortrijk, 4-1 verloren op Anderlecht. De cijfers van de voorbije weken kwamen hard aan bij de spelers en supporters van STVV, maar op Stayen konden ze Gent - toch geen klein team - op een 0-0 gelijkspel houden.

Plan

"We hadden een plan en hebben dat goed uitgevoerd. Zo hebben we Gent aan de praat kunnen houden een punt kunnen pakken, al hebben we ook kansen gehad om zelf te winnen", vond Jordan Botaka na de wedstrijd.

"De voorbije weken werden we steeds afgemaakt en vroeg men zich af of we wel nog een hecht team zijn. Dan was dit een mooie reactie om te bewijzen dat we wel degelijk voor elkaar willen werken", aldus nog de aanvoerder.

Iets rapen in Mechelen, al zal dat niet makkelijk worden

De uitblinker bij de Kanaries was doelman Schmidt: "Wat het verschil was met de voorbije weken? Ik denk dat de supporters onze veldspelers extra power en drive hebben gegeven. Het was jammer dat we niet konden winnen. 

Over supporters gesproken: woensdag trekt STVV naar een kolkend Achter de Kazerne: "We willen graag een resultaat neerzetten in de midweekwedstrijd, op verplaatsing in Mechelen", aldus nog de goalie. "Maar het zal niet makkelijk zijn daar, want er is altijd een grootse sfeer en de supporters gaan er daar ook vol tegenaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties