Roberto Martinez haalt de loftrompet boven voor Rode Duivel: "Dat heb ik bij nog geen enkele andere speler gezien"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Roberto Martinez haalt de loftrompet boven voor Rode Duivel: "Dat heb ik bij nog geen enkele andere speler gezien"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Roberto Martinez springt niet gierig om met complimenten voor zijn Rode Duivels, maar eentje in het bijzonder oogstte wel bijzonder veel lof van de Catalaan in de Engelse pers.

Kevin De Bruyne ligt in de bovenste schuif bij Roberto Martinez, zo veel mag duidelijk zijn. "Ik heb nog nooit met een spelmaker gewerkt die op een hoger tempo kan spelen dan de match zelf", richtte de bondscoach een compliment aan de middenvelder van Manchester City bij Sky Sports.

Precisie

"Normaal gezien remt een spelmaker het ritme wat af omdat hij aan de bal enkele seconden nodig heeft om aan de volgende pass te denken. Maar De Bruyne ziet die passes sneller dan de toeschouwers. Geen enkele andere speler ter wereld beschikt over dezelfde precisie en snelheid van uitvoering."

De lofrede ten aanzien van de roodharige middenvelder was nog niet gedaan. "Kevin is uniek. Wat De Bruyne van de rest onderscheidt is dat hij een ongelooflijke techniek koppelt aan enorme fysieke capaciteiten. Zoiets heb ik nog nooit gezien", besloot de bondscoach van de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties