De kans op de eerste periode is bijzonder klein, maar bij Union blijven ze strijdvaardig

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
De kans op de eerste periode is bijzonder klein, maar bij Union blijven ze strijdvaardig

Er is een klein mirakel nodig als Union na veertien speeldagen aan de kop van het klassement wil staan, maar mathematisch is er nog een kans. Druk is er dus niet meer bij de Brusselaars, die er alles aan zullen doen om de laatste twee matchen winnend af te sluiten.

De verloren punten tegen Lokeren en Roeselare zouden bijzonder duur kunnen zijn voor Union in de afrekening na de eerste periode. Met drie punten achterstand en minder zeges dan de voornaamste tegenstanders hebben de Unionisten hun lot niet langer in eigen handen. Zelfs een zes op zes zal wellicht niet volstaan voor de nummer vier in 1B.

Er resten ons nog twee finales en die moeten we winnen.

Toch hebben de Brusselaars nog hoop op een goede afloop. Trainer Thomas Christiansen geeft alvast het goede voorbeeld aan zijn manschappen. "Zolang er een sprankeltje hoop is, blijf ik er in geloven. We moeten de volgende twee matchen het beste van onszelf geven en dan zien we wel."

Zijn aanvoerder treedt hem daarin bij. "We moeten er blijven in geloven", reageerde Pietro Perdichizzi verbeten. "Er resten ons nog twee finales die we moeten winnen. Daarna zullen we de rekenoefening wel maken", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties