Vadis na late comeback tegen Anderlecht: "fier op onze mentaliteit"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Vadis na late comeback tegen Anderlecht: "fier op onze mentaliteit"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja was tegen Anderlecht wederom een van de sterkste Buffalo's op het terrein. Op het nippertje kon AA Gent een nederlaag tegen Anderlecht vermijden, door een late strafschop (in twee tijden) en een kopbal in extremis van Plastun.

AA Gent leek zich te moeten opmaken voor een nederlaag, maar in de ultieme slotfase kwamen ze alsnog langszij. "We zijn gelukkig dat we nog een punt uit de brand hebben kunnen slepen en tegelijkertijd ontgoocheld omdat we niet ons spel gebracht hebben in de tweede helft. Als we het niveau van de eerste helft konden aanhouden, zat er misschien wel meer in vandaag", analyseert Vadis Odjidja. "Maar een punt uit bij Anderlecht is een goede zaak."

"De mensen praten alsmaar over het uitblijven van die overwinning op verplaatsing, maar als je op tien minuten voor affluiten nog 3-1 in het krijt staat, dan voelt dat gelijkspel toch al een beetje als een zege. Ik ben heel fier over de mentaliteit die onze ploeg vandaag getoond heeft, het is niet de eerste keer dat we dit doen", besluit Vadis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties