📷 Mbaye Diagne komt met excuses na penaltydebacle

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 85 reacties
📷 Mbaye Diagne komt met excuses na penaltydebacle

Club Brugge speelde een puike wedstrijd op het veld van Frans kampioen PSG. Het verloor met 1-0, maar het evengoed anders kunnen lopen als Mbaye Diagne zijn strafschop had omgezet. Ondertussen kwam de Senegalees met excuses.

Het zijn barre uren voor Mbaye Diagne. De Senegalese aanvaller van Club Brugge lokte woensdagavond op het veld van PSG een strafschop uit. Puik gedaan, denk je dan. Maar de aanvaller eiste de bal ook op in plaats van Hans Vanaken die de vaste strafschopnemer is bij Blauw-Zwart. Diagne miste zijn elfmeter en is nu persona non grata voor de fans van Club.

Via Instagram biedt de ex-Liersespeler nu zijn excuses aan. "Het spijt me enorm. Ik weet dat ik fout was. Ik wilde enkel het team helpen, maar ik heb een fout gemaakt. Daar wil ik me voor verontschuldigen bij de coach in de eerste plaats, maar ook bij de kapitein en alle andere ploegmaats. Zeker ook bij de fans. Sorry. Ik zal er alles aan doen om jullie terug te geven wat jullie verdienen. Mijn excuses aan de ganse Club-familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties