Heeft Gareth Bale nog een toekomst in Madrid? "Beste clubs zijn in Engeland nu"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Heeft Gareth Bale nog een toekomst bij Real Madrid? "Beste clubs zijn in Engeland nu"

Heeft Gareth Bale nog een toekomst in Madrid? "Beste clubs zijn in Engeland nu"
Foto: © photonews

Ooit was hij een grote vedette en speelde hij de pannen van het dak in Londen. Tegenwoordig is Gareth Bale vooral op de bank van Real Madrid terug te vinden en in verscheidene transferperikelen.

Voormalig Liverpool-ster en Engels international Steve McManaman had voor DAZN zijn eigen uitgesproken mening over de situatie waarin Gareth Bale momenteel verkeert. 

"Hij is gelukkig bij Real Madrid en zou er niet wegwillen", stak de voormalige speler van ook Real Madrid van wal. "Ik weet niet of hij een toekomst heeft in Santiago Bernabeu omdat media zeggen dat dat niet het geval is en dat hij in China zou willen spelen. Maar hij is gelukkig."

De afgelopen weken laaiden de geruchten weer hoog op over een vertrek nadat hij in Londen was gesignaleerd met zijn manager, en dat er niets geweten was over zijn blessures. Daar kwam nog bovenop dat hij wél beschikbaar was voor zijn land Wales, maar niet voor zijn club. 

"Je moet weten: de beste clubs zijn in Engeland nu", gaat McManaman verder. "Er is een verandering in het voetballandschap aan het gebeuren. Vroeger wilde iedereen naar Madrid of Barcelona. Dat is niet meer nodig als de beste ploegen Liverpool en Manchester City zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties