Grote baas van de MLS: "Zlatan is op weg naar AC Milan"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Zlatan Ibrahimovic is volgens de baas van de MLS onderweg naar AC Milan

Grote baas van de MLS: "Zlatan is op weg naar AC Milan"

Het contract van Zlatan Ibrahimovic bij LA Galaxy is bijna ten einde en het ziet er niet naar uit dat de Zweedse aanvaller volgend jaar nog in de MLS zal aantreden. Dat wordt bevestigd door de grote baas van de Amerikaanse competitie.

Ondanks zijn 38-jarige leeftijd zijn er nog voldoende clubs die naar de diensten van Zlatan Ibrahimovic hengelen. Zijn contract bij LA Galaxy loopt bijna af, dus de Zweed is gratis op te pikken.

"Mijn mailbox loopt over van de berichten over Zlatan en nu is AC Milan, een van de beste clubs van Europa, hem aan het inlijven" liet Don Garber, de grote baas van de MLS optekenen bij ESPN.

Tweede termijn bij Milan

Het gebeurt wel eens dat spelers die in de MLS actief zijn na hun competitie, die loopt eind oktober begin november af, elders aan de slag gaan om dan bij het begin van het nieuwe seizoen weer voor hun Amerikaanse / Canadese team uit te komen. Of dat ook de plannen van Zlatan zijn is nog niet bekend.

De Zweede superster speelde van 2010 tot 2012 bij AC Milan en scoorde er 56 goals in 85 matchen. Met hem in de rangen werd de club voor het laatst landskampioen (2010-2011).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties