Is het te makkelijk voor de Rode Duivels? "Rusland toch kwartfinalist"

Florent Malice
Florent Malice vanuit Sint-Petersburg
| 5 reacties
Is het te makkelijk voor de Rode Duivels? "Rusland toch kwartfinalist"

Twee tegengoals, 34 doelpunten gemaakt, 27 op 27 en een galamatch tegen Cyprus waarin die statistieken enkel zullen worden aangedikt ... Neen, de Rode Duivels hebben weinig tot geen tegenstand gehad in deze EK-kwalificatiegroep.

Tegen Rusland werd met 3-1 thuis en 1-4 in Sint-Petersburg gewonnen, tegen alle andere landen zijn de cijfers zelfs nog indrukwekkender.

En dus hebben de Rode Duivels in deze EK-kwalificatiegroep niet écht een serieuze waardemeter tegengekomen, zo lijkt het wel. 

"Geen echte test? Rusland was toch kwartfinalist op het WK vorig jaar en speelde dominant voetbal. Het is geen slechte ploeg en ze hebben een mooie reeks neergezet. Het is misschien geen Spanje of Brazilië, maar toch ...", vond Thibaut Courtois.

"Tegen toplanden oefenen in de voorbereiding? Dat kan goed zijn, maar in zo'n match zonder inzet krijg je toch altijd veel wissels, dus dat zegt niet alles." Eden Hazard zou wel graag tegen toplanden oefenen in aanloop naar het EK 2020: "Maar ik beslis daar niet over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties