Hazard heeft appeltje te schillen met Frankrijk: "Ik wil hen tegenkomen op het EK"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Eden Hazard wil op het EK tegen Frankrijk spelen

Hazard heeft appeltje te schillen met Frankrijk: "Ik wil hen tegenkomen op het EK"
Foto: © photonews

Eden Hazard wil het EK winnen, de drive daarvoor is duidelijk te zien bij de kapitein van de Rode Duivels. Hij is nu al bezig met manieren om de ploeg nog beter te maken. Want vergis u niet: na het WK was hij eigenlijk ontgoocheld.

De manier waarop de Duivels verloren tegen Frankrijk deed pijn. Hazard wil deze keer klaar zijn om ook zulke tegenstanders het hoofd te bieden. "Ik denk dat we op dat vlak progressie gemaakt hebben", aldus Hazard. "We zijn mentaal sterker. Vroeger speelden we wel eens wedstrijden waarin we het allemaal op ons af lieten komen. Nu spelen we alles om te winnen. Dat was er vroeger - op het vorige EK en WK - misschien minder."

Op de weg naar EK-winst wil Hazard graag weer Frankrijk tegenkomen. Want met hen heeft hij nog een appeltje te schillen. "Ik weet niet hoe het bij de andere spelers zit, maar ik wil wel graag wraak nemen op de Fransen. Ik wil ze tegenkomen, of het nu in de kwart-, halve finale of finale is. Die halve finale op het WK, daar zit ik nog altijd mee."

Tegenwoordig speelt hij bij Real ook met een Franse spits, maar die wordt niet meer opgeroepen. "Voor ons is het goed dat Karim Benzema er niet bij is. Hij is één van de beste spitsen van de wereld en hij scoort niet alleen, hij maakt de rest rond hem ook beter. Dus zoveel te beter dat ze hem niet meer oproepen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties