Reactie Gretarson is een tevreden trainer: "Gelukkig met dit eerste punt op verplaatsing"

Nils Wens
| 5 reacties
Gretarson is een tevreden trainer: "Gelukkig met dit eerste punt op verplaatsing"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Grétarson, coach van Roeselare, is erg blij dat hij een punt kan meenemen uit Virton. Hij vertelde het op de persconferentie na de wedstrijd.

Na zeven nederlagen op verplaatsing slaagde Roeselare erin om de vloek te doorbreken en met een punt terug te keren naar Roeselare. Het is te danken aan Nouri (56e), die zeer snel reageerde op het openingsdoelpunt van Stelvio Cruz (51e). Er was nog een goed half uur over, maar er vielen geen doelpunten meer. 

Arnar Grétarson is een gelukkige coach. "Ik ben zeer tevreden, want het is ons eerste punt op verplaatsing. Dit resultaat geeft ons vertrouwen voor de rest van het seizoen, vooral omdat we hard tegen Virton hebben gevochten. Dit team is één van de beste in de reeks."

Als achtste en laatste in het klassement moest Roeselare een sterke prestatie neerzetten om hun doel te bereiken. "Virton had meer controle in de tweede helft. Toch ben ik teleurgesteld over het doelpunt van Virton. Ik ben echter blij met de reactie van mijn spelers. Een mooie actie, een mooie combinatie en een perfecte afwerking."

  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties