🎥 Fans van Willem II gaan uit hun dak na schitterende stuntzege
Redactie
| 0 reacties

Fans van Willem II gaan uit hun dak na schitterende stuntzege tegen Ajax

🎥 Fans van Willem II gaan uit hun dak na schitterende stuntzege
Foto: © photonews

Vrijdagavond boekte Willem II een fantastische 0-2 overwinning op het veld van Ajax Amsterdam. De kleine club uit Tilburg staat plots boven PSV en Feyenoord op de derde plaats in de Eredivisie.

Ajax speelt deze week in de UEFA Champions League tegen het Spaanse Valencia en de wedstrijd van vrijdagavond -thuis tegen Willem II- leek dan ook maar een opwarmertje. Bij Ajax kwamen ze al snel bedrogen uit want na een overtreding op Ché Nunnely zette de Belg Mike Trésor Ndayishimiye de strafschop perfect om. In de tweede helft maakt Ajax-jeugdproduct Damil Dankerlui er zelfs nog 0-2 van. De grondlegger van dit succes is overigens de intussen 65-jarige Nederlander Adrie Koster. Hij was in het verleden nog hoofdcoach bij Club Brugge en Beerschot AC.

Willem II deed het zonder supporters want die stuurden hun kat na de slechte behandeling van vorig seizoen in de ArenA. Er werd voor de gelegenheid een groot scherm gezet in het Koning Willem II Stadion. De fans besloten om na de stuntzege dan ook de spelersbus op te wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties