Oud-kapitein Manchester United haalt uit naar rivaal City: "Dat is enkel voor de grootsten der aarde weggelegd"

Dante Bellon
| 0 reacties
Oud-kapitein Manchester United haalt uit naar rivaal City: "Dat is enkel voor de grootsten der aarde weggelegd"

Roy Keane heeft ervoor gezorgd dat de studio van Sky Sports met verstomming werd geslagen. Dat gebeurde nadat hij het palmares van Manchester United vergeleek met dat van City.

De Red Devils wonnen zaterdag de Manchester Derby met 1-2 in het Etihad Stadium. Die nederlaag bracht City al op veertien punten achterstand van leider Liverpool. Het ziet er nu al naar uit dat het geen drie op een rij wordt voor City. Enkel Manchester United lukte dat in de geschiedenis van de Premier League: van 1999 tot 2001 en van 2007 tot 2009.

De eerste keer dat het Man U. lukte, was Roy Keane kapitein. Bij Sky Sports liet hij verstaan dat "enkel de grote ploegen drie titels op een rij kunnen halen." "City heeft de laatste jaren wel wat gewonnen, maar ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om drie titels op rij te winnen."

De gasten in de studio in het Etihad Stadium stonden met de mond vol tanden toen Keane die uitspraak deed. Maar na een ongemakkelijke stilte begon Micah Richards te lachen, net als Gary Neville en Jamie Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties