Club Brugge probeert op stage tot een oplossing te komen voor overbodige spits

Club Brugge probeert op stage tot een oplossing te komen voor overbodige spits
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het is nu wel duidelijk dat het verhaal van Mbaye Diagne bij Club Brugge geen vervolg gaat kennen. Na PSG is hij niet meer in de plannen van Philippe Clement voorgekomen. Die verzocht zijn bestuur trouwens deze winter om een nieuwe spits.

Clement wil er een breker bij: een grote, sterke spits die kopbalsterk is en met de rug naar doel kan spelen. Diagne moest dat profiel normaal gezien invullen, maar Clement is niet meer geneigd om hem op te nemen in zijn wedstrijdkern. 

De Senegalese spits mag dus weeral zijn koffers pakken als er een oplossing uit de bus valt. Met Galatasaray is er al gesproken over een verbreking van het huurcontract, maar een oplossing is er nog niet. 

Daarom wordt er waarschijnlijk tijdens de stage verder gesproken. Club trekt deze winter naar Qatar, waar ook Galatasaray zijn verblijfplaats heeft. Een uitgelezen kans om tot een akkoord te komen. De Turkse topclub zou wel zelf ook eerst een oplossing willen hebben, maar in Brugge zal zijn waarde er niet meer op verbeteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties