Tweevoudige Rode Duivel speelt niet bij Standard en dreigt met contractbreuk

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties
Tweevoudige Rode Duivel speelt niet bij Standard en dreigt met contractbreuk
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Je zou het nog vergeten zijn dat Luis Pedro Cavanda onder contract ligt bij Standard, want de flankverdediger kwam dit seizoen nog niet in actie. Een vertrek zit eraan te komen.

De 28-jarige Cavanda speelde dit seizoen nog geen minuut voor Standard. Zijn laatste optreden dateert van 5 mei, toen hij in play-off 1 tegen Anderlecht 90 minuten op het veld stond. Hij werd naar de B-kern verwezen en zat dit jaar nog niet in de selectie.

De voormalige Rode Duivel, hij speelde 71 minuten voor de nationale ploeg verspreid over twee matchen, wil een punt zetten achter die situatie: volgens RTBF eist hij dat hij weer in de kern wordt opgenomen. Anders breekt hij zijn contract eenzijdig op en kan hij gratis vertrekken.

De club vindt dat ze in haar recht is, want de speler wordt correct betaald en de toegang tot de infrastructuur verleend. In 2017 huurde Standard de linksback van Galatasaray en een jaar later werd de ex-speler van Lazio voor 2,4 miljoen euro definitief overgenomen van de Turkse ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties