Thibaut Courtois krijgt enkel nog lovende woorden in Spanje: "Hij is zoals Cristiano Ronaldo"

Dante Bellon
| 9 reacties
Thibaut Courtois krijgt enkel nog lovende woorden in Spanje: "Hij is zoals Cristiano Ronaldo"
Foto: © photonews

Als er één wedstrijd is die deze week iedereen de ogen uitsteekt, is het El Clasico. De Spaanse topper tussen Barcelona en Real Madrid kende eerder al schermutselingen door de situatie in Catalonië, maar er is één man die zich er weinig van zal aantrekken. Een Belg.

Real Madrid mag Eden Hazard dan wel missen in El Clasico, in hetzelfde team staat er nog één op het veld die zich meer dan zeker zal willen laten gelden. In de wedstrijd op Valencia scoorde hij ei zo na de gelijkmaker vlak voor affluiten en hield zijn club meermaals in de wedstrijd.

Courtois kende een moeilijke start bij de Koninklijke en werd meermaals op de korrel genomen door pers en supporters. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Ook in de kleedkamer zou hij zich ontpopt hebben tot één van de grote mannen. 

Inititatiefnemer

"Courtois is niet de doorsnee doelman, maar wel die Galactico van Real. Hij houdt zijn mond niet. Hij heeft een sterke persoonlijkheid en dat zag je ook toen hij zondag mee naar voren trok op eigen initiatief om te gaan koppen", klinkt het in het Spaanse El Confidencial.

Ronaldo

De krant ging overigens nog een stap verder. "Je kan hem vergelijken met Cristiano Ronaldo. Hij heeft veel zelfvertrouwen en uit zijn prestaties ook. Net zoals bij Ronaldo wist je dat de winnaarsmentaliteit en de supercompetitieve professional in één pakket kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties