Club uit 1B volgt het voorbeeld van Beerschot en maakt tweede transfer op twee dagen tijd bekend
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Lommel heeft al een tweede wintertransfer te pakken

Club uit 1B volgt het voorbeeld van Beerschot en maakt tweede transfer op twee dagen tijd bekend
Foto: © photonews

Het nieuwe jaar is nog geen vier dagen ver of Lommel heeft al bijna een tweede versterking te pakken. De Limburgse club heeft een mondeling akkoord met een 21-jarige aanvaller.

Lommel SK en de Israëlische tweedeklasser Hapoel Nir Ralat HaSharon hebben een akkoord omtrent de overgang van Pa Omar Bouba. De 21-jarige aanvaller uit Gambia wordt tot aan het einde van dit seizoen gehuurd, maar Lommel heeft ook een aankoopoptie bedongen. De transfer is wel pas rond als de documenten van de speler in orde zijn. 

Superstar Academy

Bouba is de aanvoerder van de nationale beloften van Gambia en een vriend van Abdulia Sanyang, die al voor Lommel uitkomt. Bouba heeft een verleden bij de Superstar Academy, de voetbalopleiding van Lommel-eigenaar Udi Shochatovitch.

Het is al de tweede versterking aan de Gestelsedijk. Vrijdag 3 januari maakte de club ook al de komst van Chris Philipps bekend. Ook Beerschot toonde zich al bedrijvig in de eerste klasse B. Met Frédéric Frans en Baptiste Aloé haalden zij ook al twee nieuwe spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties