Club uit 1B volgt het voorbeeld van Beerschot en maakt tweede transfer op twee dagen tijd bekend

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Club uit 1B volgt het voorbeeld van Beerschot en maakt tweede transfer op twee dagen tijd bekend
Foto: © photonews

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Het nieuwe jaar is nog geen vier dagen ver of Lommel heeft al bijna een tweede versterking te pakken. De Limburgse club heeft een mondeling akkoord met een 21-jarige aanvaller.

Lommel SK en de Israëlische tweedeklasser Hapoel Nir Ralat HaSharon hebben een akkoord omtrent de overgang van Pa Omar Bouba. De 21-jarige aanvaller uit Gambia wordt tot aan het einde van dit seizoen gehuurd, maar Lommel heeft ook een aankoopoptie bedongen. De transfer is wel pas rond als de documenten van de speler in orde zijn. 

Superstar Academy

Bouba is de aanvoerder van de nationale beloften van Gambia en een vriend van Abdulia Sanyang, die al voor Lommel uitkomt. Bouba heeft een verleden bij de Superstar Academy, de voetbalopleiding van Lommel-eigenaar Udi Shochatovitch.

Het is al de tweede versterking aan de Gestelsedijk. Vrijdag 3 januari maakte de club ook al de komst van Chris Philipps bekend. Ook Beerschot toonde zich al bedrijvig in de eerste klasse B. Met Frédéric Frans en Baptiste Aloé haalden zij ook al twee nieuwe spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties