Antwerp betreurt Instagrampost van Lamkel Zé, maar roept op om positief te blijven

Simon Wauters
Simon Wauters
| 52 reacties
Antwerp betreurt Instagrampost van Lamkel Zé, maar roept op om positief te blijven

Didier Lamkel Zé liet donderdagvoormiddag opnieuw van zich horen met een uithaal richting Club Brugge via Instagram. De flankaanvaller excuseerde zich al snel en nu reageerde ook Antwerp via een bericht op de clubsite.

Antwerp betreurt de Instagrampost en neemt er ook afstand van. De club roept de fans wel op om positief te blijven.

Lees het volledige bericht hieronder:

 Antwerp betreurt de instagramposts van Didier Lamkel Zé. Dit strookt geenszins met de waarden en normen van onze familieclub. Het hoeft geen betoog dat de directie, staf en volledige spelersgroep zich hiervan distantiëren.

Navraag leert dat Didier wordt beïnvloed door andere personen om dergelijke posts te plaatsen. RAFC tracht Didier Lamkel Zé, net zoals verschillende andere spelers, zo goed als mogelijk te begeleiden met zijn integratie binnen de Europese context, de impact als publiek figuur alsook de waarden en normen die RAFC nastreeft. RAFC heeft ook een duidelijke sociale media policy, waarin onze spelers een voorbeeldfunctie dienen aan te nemen.

Didier distantieert zichzelf ook van de manier waarop deze post is overgenomen. Hij is de Engelse taal niet machtig, laat staan dat hij de mogelijke impact correct kon inschatten. Uit eigen initiatief heeft hij dit reeds rechtgezet en hij wenst zijn oprechte excuses over te maken. De club verkiest dat hij dit niet nog eens zelf via sociale media doet.

RAFC vraagt zijn supporters om aanstaande zondag, net zoals het volledige seizoen in de Pro League, onze Reds op een vocale manier te ondersteunen en onze reputatie van 12e man alle eer aan te doen. De volledige club werkt keihard om The Great Old terug te brengen waar ze hoort. Laat ons zondag, als nummer 2 in de competitie, op een waardige en respectvolle manier de tot nog toe ongenaakbare leider het vuur aan de schenen leggen. Wij rekenen op jullie!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties