'Ajax heeft miljoenen op overschot en wil geldbuidel opentrekken om Rode Duivel van Anderlecht naar Amsterdam te halen
Redactie
| 52 reacties

Hendrik van Crombrugge van RSC Anderlecht moet de opvolger worden van André Onana bij AFC Ajax

'Ajax heeft miljoenen op overschot en wil geldbuidel opentrekken om Rode Duivel van Anderlecht naar Amsterdam te halen
Foto: © photonews

Is Hendrik Van Crombrugge niet alleen aan zijn eerste, maar ook meteen aan zijn enige seizoen bezig bij RSC Anderlecht? AFC Ajax wil deze zomer een nieuwe poging wagen om de doelman aan te trekken.

Hendrik Van Crombrugge kreeg als doelman van KAS Eupen als eens een contractvoorstel van AFC Ajax. De doelman koos echter voor een verlengd verblijf in de Oostkantons. Het volledige artikel kan je HIER lezen. 

Volgens de Nederlandse media wil Ajax deze zomer een nieuwe poging wagen om Van Crombrugge naar Amsterdam te halen. En deze keer zou de Belgische doelman wél eerste keuze zijn. 

De kans is namelijk groot dat André Onana deze zomer vertrekt. FC Barcelona meldde zich al voor hun jeugdproduct, maar ook enkele Engelse eersteklassers zien in Onana een potentiële versterking. 

Jackpot

Ajax is trouwens van plan om de jackpot te verdienen. De Nederlandse landskampioen hoopt veertig miljoen euro te verdienen aan de doelman. En dat zou goed nieuws zijn voor paars-wit. Van Crombrugge moet minstens zes miljoen euro - en liever meer - opbrengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties