'Chelsea snoept Duitse topspeler weg voor de neus van Liverpool"
Nils Wens
| 0 reacties

Timo Werner gaat voor Chelsea tekenen en niet voor Liverpool

'Chelsea snoept Duitse topspeler weg voor de neus van Liverpool"

Liverpool rijgde het voorbije jaar de successen aan mekaar, maar zal nu toch even flink balen. Het zag er immers naar uit dat de Reds komende zomer Timo Werner zouden overnemen van Red Bull Leipzig. Niet alleen gaat die transfer niet door, de Duitser is rond met een concurrent.

Volgens Bild gaat Werner trekt na afloop van het huidige seizoen zo goed als zeker naar Chelsea. De spits van Leipzig zou al een akkoord hebben met de Londense club. Er ligt voor hem een contract van liefst vijf jaar klaar bij Chelsea.

De ploeg van manager Frank Lampard kan wel wat versterking gebruiken wil het opnieuw een grootmacht worden in Engeland en kan ook terug meer financiële middelen vrijmaken. Dat Chelsea op het punt staat om Werner vast te leggen, is wel opvallend.

Kort op de bal

De aanvaller had immers zijn voorkeur uitgesproken voor Liverpool. De belangstelling van de leider in de Premier League zou door de coronacrisis afgenomen zijn en dat gaf Chelsea de kans om kort op de bal te spelen. Een nieuwe offensieve troef strijkt straks dus neer op Stamford Bridge. Timo Werner maakte dit seizoen al 25 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties