Kandidaat-voorzitter valt op met waanzinnige stunt: "Ik heb een akkoord met Maradona om bondscoach van Spanje te worden"
Redactie
| 3 reacties

Antonio Torres wil Diego Maradona aanstellen als bondscoach van Spanje

Kandidaat-voorzitter valt op met waanzinnige stunt: "Ik heb een akkoord met Maradona om bondscoach van Spanje te worden"
Foto: © photonews

De Spaanse voetbalbond gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter. De kans is héél groot dat Luis Rubiales herverkozen wordt. Al heeft zijn tegenkandidaat een opmerkelijk plan voor ogen.

Antonio Torres heeft zich namelijk kandidaat gesteld om de Real Federacion Española de Futbol te gaan leiden. De Catalaan - hoger dan derde klasse geraakte hij nooit - wil de Spanjaarden verleiden met een opvallend voorstel. 

“Ik maak van Diego Maradona bondscoach van Spanje als ik voorzitter word”, aldus Torres bij Betevé. “Hij was de beste voetballer aller tijden en zijn kennis van het voetbal staat boven alles en iedereen.”

Maradona was de beste voetballer aller tijden en zijn kennis van het voetbal staat boven alles en iedereen

Antonio Torres

Meer zelfs: de kandidaat-voorzitter beweert al een akkoord op zak te hebben met Pluisje tot na het WK van 2022 in Qatar. In dat geval moet Luis Enrique opkrassen als selectieheer van La Roja.

Al zal het wellicht niet zover komen. Torres moet om te beginnen vijftien procent van de leden van de voetbalbond achter zich scharen om zich verkiesbaar te kunnen stellen. Als met zijn voorstel - de avonturen van Maradona als coach zijn niet meteen succesvol - krijgt hij enkel de lachers op zijn hand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Ei zo na 2-0 Live

Ei zo na 2-0

13:49

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties