Timothy Castagne blijft punten pakken met Atalanta

Alyssa Saliou
Timothy Castagne  blijft punten pakken met Atalanta

Rode Duivel Timothy Castagne won met 1-0 op de 35ste speeldag van Serie A met Atalanta tegen Bologna. Ze springen zo naar de tweede plaats in de stand.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten en ook na de rust duurde het even voor de bal een net raakte. Maar iets na het uur kon Muriel toch de nul van het scorebord wissen.

Atalanta gaf de wedstrijd niet meer uit handen. De score bleef 1-0. Rode Duivel Timothy Castagne speelde de volledige wedstrijd. Met de drie punten op zak springt Atalanta over Inter naar de tweede plek in de rangschikking.

In Milaan moet er morgen nog gevoetbald worden. De club van Rode Duivel Romelu Lukaku neemt het dan op tegen Fiorentina. Momenteel twaalfde in de stand.

Juventus staat aan de leiding met zes punten voorsprong en nog vier speeldagen te gaan.