Van een binnenkomer gesproken: Rode Duivel zorgt bij start competitie meteen voor hattrick in zeven minuten (met het hoofd!)

Diverse Rode Duivels starten stilaan ook opnieuw hun seizoen op en dat is ook in het verre Oosten niet anders.

Marouane Fellaini mocht met zijn Shandon Luneng de competitie openen op bezoek bij Dalian Pro. En dat deed hij met verve.

Nadat Rondon de thuisploeg op voorsprong had gebracht, draaide Big Fella de wedstrijd helemaal om met een hattrick in zeven minuten.

De 2-3 van Danielsson kwam te laat, de drie punten zijn zo meteen binnen voor de ploeg van de Rode Duivel. Van een binnenkomer gesproken ... Hoeft het overigens te verbazen? Al zijn doelpunten werden gemaakt met het hoofd.