Josip Ilicic, sensatie bij revelatie Atalanta, zou aan stoppen denken vanwege mentale problemen

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Josip Ilicic, sensatie bij revelatie Atalanta, zou aan stoppen denken vanwege mentale problemen

Atalanta speelt dit seizoen zowat alle tegenstand op een hoopje. De Italianen brengen mooi voetbal en scoren veel goals. Een van de exponenten van de Italiaanse machine, Josip Ilicic, zou aan stoppen denken.

Verschillende Italiaanse bronnen maken melding van mentale problemen bij de Sloveen. Ilicic zou heel wat vermagerd uit de coronabreak zijn gekomen, vanwege privézaken. Ondertussen heeft Ilicic ook al vijf duels aan zich voorbij laten gaan. Een enkelblessure werd gezegd.

Ilicic scoorde dit seizoen al 21 doelpunten voor Atalanta, waaronder vier in de returnwedstrijd van Champions League tegen Valencia. De Sloveense aanvaller is een van de absolute smaakmakers bij Atalanta dit seizoen.

Volgens Italiaanse media heeft Ilicic nu de toestemming gekregen van Atalanta om terug te keren naar Slovenië, om daar aan zijn herstel te werken. Ilicic overweegt om het voetbal vaarwel te zeggen en dat is ook niet de eerste keer. 

In 2018 werd er een bacteriële infectie vastgesteld bij de aanvaller. "Ik wou gewoon dat ik weer normaal kon lopen, laat staan voetballen. Maar ik heb dat toen overwonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties