PSG voegt nog maar eens een prijs toe aan zijn trofeekast, maar dat heeft grote gevolgen voor Denayer en co
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties

PSG wint de Franse ligabeker na strafschoppen van Lyon

PSG voegt nog maar eens een prijs toe aan zijn trofeekast, maar dat heeft grote gevolgen voor Denayer en co
Foto: © photonews

PSG was in Frankrijk nog maar eens oppermachtig. De hoofdstedelingen voegen na de titel nu ook de Franse ligabeker toe aan hun stilaan indrukwekkende palmares.

Kylian Mbappé was er niet bij, het Franse wonderkind herstelt nog van zijn blessure na de doodschop en zal ook de eerste wedstrijd van de Champions League aan zich moeten laten voorbijgaan. 

Het sterrenensemble uit Parijs kon het ook zonder zijn vedette, al werd het wel een lange avond. Na 120 minuten stond er nog steeds 0-0 op het scorebord en dus moesten penalty's uitmaken wie de schaal met de grote oren in de lucht mocht steken. 

Historische ligabeker

PSG-keeper Keylor Navas stopte de inzet van Bertrand Traoré. Pablo Sarabia schoot de club uit Parijs daarna naar de winst. Het was de negende en voorlopig ook laatste ligabeker voor PSG want het tornooi stopt er mee wegens gebrek aan belangstelling. 

Voor Lyon betekent deze nederlaag een seizoen zonder Europees voetbal tenzij het de Champions League dit jaar nog weet te winnen. De club van Denayer eindigde namelijk op een teleurstellende zevende plaats dit seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties