Braziliaanse Belg Andreas Pereira op weg naar de exit bij Manchester United
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Andreas Pereira op weg naar de exit bij Manchester United

Braziliaanse Belg Andreas Pereira op weg naar de exit bij Manchester United
Foto: © photonews

Andreas Pereira werd na de coronabreak minder betrokken bij Manchester United. Het zou weleens einde verhaal kunnen betekenen voor hem in 'the Theatre of Dreams'...

Andreas Pereira kan misschien terugblikken op zijn beste seizoen bij Manchester United. De in Duffel geboren Braziliaan was geregeld titularis en kwam in 40 officiële gelegenheden (2 goals, 4 assists) in actie voor de Red Devlis

En dat terwijl hij na de coronabreak veel minder werd ingezet dan ervoor. Hij kreeg nog maar een paar invalbeurten van manager Solskjaer. Het gevolg: de Braziliaanse international (2 selecties) wil Man United deze zomer verlaten, meldt Esporte Interativo.

Oude bekende Valencia

Solskjaer zou hem willen overtuigen om bij de club, waar hij overigens al sinds 2012 zit, te blijven. Maar Pereira vindt dat hij ook in de vorige seizoenen al te veel tijd heeft verloren op de bank.

Er zouden meerdere clubs interesse tonen, waaronder Valencia, waar hij een jaartje aan werd uitgeleend. Pereira ligt nog tot 2023 onder contract bij Manchester United en zijn marktwaarde wordt geschat op 16 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties