Hansi Flick had emotioneel gesprek met Thiago: "Hij zei me dat hij bleef"

Hansi Flick had emotioneel gesprek met Thiago: "Hij zei me dat hij bleef"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München en Hansi Flick mochten gisteren de Champions League-beker in de lucht steken. Een hele opluchting voor de Duitse coach, die PSG zag morsen met de kansen.

Een treffer van Kingsley Coman, nota bene een jeugdproduct van PSG, was voldoende voor de overwinning. Flick voerde na de wedstrijd minutenlang een emotioneel gesprek met Thiago Alcantara. De twee knuffelden en de pers ging ervan uit dat de twee afscheid namen van elkaar.

"Hij zei me dat hij bleef", vertelt Hansi Flick aan de pers, die met verstomming geslagen waren. Nadien viel Flick wel uit zijn rol en gaf hij toe dat de twee afscheid namen van elkaar. "Je had je gezicht moeten zien", lachte Flick.

"Ik heb Thiago bedankt voor onze mooie tijd samen, maar dat heb ik eigenlijk bij alle spelers gedaan. Hij weet nog niet wat de toekomst voor hem zal brengen, maar de afgelopen weken was hij enkel gefocust op het winnen van de Champions League."

Thiago staat in de belangstelling van Liverpool en heeft zelf al aan het bestuur aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties