Rode Duivels gaan al hun shirts veilen voor de heraanleg van voetbalveldjes

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Rode Duivels gaan al hun shirts veilen voor de heraanleg van voetbalveldjes

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie een uniek shirt van de Rode Duivels aan zijn of haar collectie wil toevoegen mag de portefeuille al bovenhalen. De verjaardagstruitjes gaan namelijk onder de veilingshamer. Met het ingezamelde geld gaat de KBVB voetbalveldjes heraanleggen.

De Koninklijke Belgische Voetbalbond pakt uit met een leuke actie. Geïnteresseerden kunnen bieden op de speciale shirts die de Rode Duivels zullen dragen tijdens hun Nations League-wedstrijden tegen Denemarken en IJsland. Bieden kan vanaf de aftrap.

Renovatie van 40 veldjes

Tegen Denemarken wordt voor het eerst het nieuwe, witte uitshirt gedragen, mét een speciaal logo voor de 125e verjaardag van de KBVB. Dat logo siert ook de shirts tegen IJsland. Bieden kan HIER (vanaf het eerste fluitsignaal).

De opbrengst gaat naar een sociaal project. "De komende vier jaar renoveert de Voetbalbond 40 voetbalterreintjes die het 15 jaar geleden met steun van UEFA bouwde. Die Belgian Red Courts moeten uitgroeien tot ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Het is meteen een van de belangrijkste sociale projecten van de KBVB voor de komende jaren", klonk het in een persbericht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties