Romelu Lukaku helpt Inter Milaan mee aan spectaculaire overwinning

Jens Nimmegeers
| 8 reacties

Romelu Lukaku en Inter Milaan hebben de spectaculaire wedstrijd tegen Fiorentina gewonnen. Het werd 4-3.

De wedstrijd begon slecht voor Inter Milaan. Na drie minuten hief Kolarov de buitenspelval op en kon Kouame profiteren. Inter keek meteen tegen een achterstand aan. Het zou het begin worden van een doelpuntenfestival.

Nog voor de rust kwam Inter weer langszij via Lautaro Martinez en vlak erna kwam het zelfs op voorsprong via een owngoal van Ceccherini. Maar de voorsprong vasthouden lukte niet.

Op zes minuten tijd kwam Fiorentina alweer op voorsprong. Castrovilli en Chiesa zorgden daarvoor. Tijd voor Romelu Lukaku om wakker te schieten.

De Rode Duivel maakte zijn eerste van het seizoen op aangeven Hakimi. Inter ging ook nog met de zege lopen nadat D'Ambrosio in minuut 89 de winnende treffer scoorde.