Januzaj ziet hoe het na vervanging fout gaat en zijn ploeg een eerste nederlaag lijdt
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Sociedad slikt na vervanging Adnan Januzaj enige treffer tegen Valencia

Januzaj ziet hoe het na vervanging fout gaat en zijn ploeg een eerste nederlaag lijdt
Foto: © photonews

Adnan Januzaj kwam in La Liga de eerste drie wedstrijden door zonder nederlaag, maar in de vierde match leed zijn team Real Sociedad wel een nederlaag. Zij het een nipte. Het werd 0-1 tegen Valencia. Het enige doelpunt viel een kwartier voor tijd.

Januzaj stond in de basis bij Sociedad en dit voor het eerst dit seizoen. Enkele dagen geleden had de flankspeler met een invalbeurt en een strafschopdoelpunt wel bijgedragen tot de comfortabele zege op het veld van Elche. 

Driekwart wedstrijd tussen de lijnen

Zijn trainer beloonde hem hiervoor met een basisplaats. Januzaj stond uiteindelijk 67 minuten tussen de lijnen. Halverwege de tweede helft werd hij naar de kant gehaald. Alcaide kwam in zijn plaats. Wellicht hoopte Sociedad in het laatste deel van de wedstrijd nog afstand te nemen, maar het omgekeerde gebeurde.

Een kwartier voor affluiten kwam Valencia op voorsprong. Gonzalez maakte op aangeven van Gaya de 0-1. Een koude douche voor Sociedad, dat vijf punten had gesprokkeld uit zijn vorige wedstrijden en nu dus een eerste nederlaag leed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties