"Zo'n matchen zullen ertussen zitten", "Niet genoeg snedigheid" en "Tegen een ploeg met CL-ambities is het geen schande": Beerschot likt wonden na zware nederlaag

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Gent
| 14 reacties
"Zo'n matchen zullen ertussen zitten", "Niet genoeg snedigheid" en "Tegen een ploeg met CL-ambities is het geen schande": Beerschot likt wonden na zware nederlaag
Foto: © photonews

Voor Beerschot werd het een namiddag om al bij al snel te vergeten in de Ghelamco Arena. Het verloor met 5-1. Coach en spelers waren ontgoocheld, maar wilden ook niet té zwaar tillen aan de nederlaag.

"Verliezen op Gent is in principe geen schande. We probeerden zoals op Club Brugge op de counter te spelen met een goed blok", aldus Hernan Losada.

"Maar onze eerste kans ging er niet in, hun eerste twee kansen wel. En dan krijg je een moeilijke wedstrijd, ook al hadden we zelf ook nog kansen om veel meer dan een keer te scoren. Maar goed: tegen een ploeg die CL-ambities heeft of had is het niet onlogisch om op verplaatsing te verliezen."

Snel vergeten

"Het is een match om snel te vergeten", pikte Mike Vanhamel in. "Offensief en defensief hebben we niet gebracht wat we kunnen brengen of brachten voorbije maanden, qua intensiteit haalde Gent het ook van ons. Het was een collectieve offday."

En ook Ryan Sanusi was duidelijk: "Gent was de betere ploeg. Het was niet goed genoeg bij ons, daar kunnen we duidelijk over zijn. We hadden onze kansen beter moeten afmaken. Als prof moet je dit accepteren, zo’n wedstrijden zullen ertussen zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties