🎥 Het is gebeurd: Lacazette scoort voor het eerst sinds september en zet Arsenal op voorsprong tegen Chelsea

Bart Vrancken

Het was al van september geleden, maar tegen Chelsea was het opnieuw prijs voor Lacazette die via een penalty de score kon openen.

De ondertussen al 29-jarige Alexandre Lacazette kon via een strafschop zijn team op 1-0 brengen. Het deed de Fransman zichtbaar deugd.

Na de 1-0 kwam Arsenal voor de rust zelfs nog op 2-0 dankzij een zeer mooi genomen vrije trap van Xhaka.

Het is voor het eerst in vijf maanden dat Arsenal nog eens twee keer kan scoren in de eerste helft van een Premier League-wedstrijd.