Klopp niet van plan om transfers te eisen: 'Ik ben geen vijfjarige kind dat gaat huilen'
Alyssa Saliou
| 0 reacties

Klopp zal geen transfers eisen bij het bestuur

Klopp niet van plan om transfers te eisen: 'Ik ben geen vijfjarige kind dat gaat huilen'
Foto: © photonews

Jürgen Klopp wil een nieuwe centrale verdediger bij Liverpool, maar de Duitse coach weet dat dat niet volledig aan hem ligt. Hij besprak de situatie met de leiding dan ook op zijn typische manier.

Geen hoogdagen bij Liverpool momenteel. In de Premier League won de landskampioen al vijf wedstrijden op rij niet meer. De midweekse partij tegen Burnley verloren ze zelfs met 0-1. Een pijnlijke nederlaag.

Ondertussen komt het transferwindow op zijn eind. Dus als Liverpool nog een slag wil slaan zullen ze snel moeten zijn. Komt er bijvoorbeeld een centrale verdediger? Klopp gaf eerder deze week wel een hoopvolle update over Virgil Van Dijk.

In aanloop naar de FA Cup-topper tegen Manchester United zondag besprak de Duitser die eventuele transferplannen. 'Ik ben verantwoordelijk voor een belangrijk deel van deze club, maar er zijn mensen die nóg meer beslissen. Ik kan niet voor hen denken', maakte Klopp zijn standpunt duidelijk.

Wat wel duidelijk is: Klopp zou heel graag een centrumverdediger kunnen toevoegen aan zijn team. "Als het ons zou helpen? Natuurlijk. Maar ik ben geen vijfjarige kind", aldus Klopp.

"Ik zal dus niet gaan lopen huilen als ik niet krijg wat ik wil. En eerlijk is eerlijk: het grootste deel van mijn leven krijg ik niet wat ik wil, dus daar ben ik al wel aan gewend", eindigde hij ludiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties