Pascal Struijk scoort eerste goal in Premier League, maar kan de nederlaag niet vermijden

Arsenal heeft met duidelijke 4-2-cijfers gewonnen van Leeds United. Pascal Struijk, volgende maand misschien Rode Duivel, scoorde tegen de Gunners.

Al na 13 minuten zette Aubameyang Arsenal op voorsprong. Net voor de rust maakte hij er vanop de penaltystip 2-0 van.

Na de 4-0 kwam Leeds beter in de wedstrijd. Pascal Struijk kopte de 4-1 op het scorebord. De Nederlander heeft een Belgisch paspoort aangevraagd en kan door Roberto Martinez opgeroepen worden voor de Rode Duivels.

In maart staan WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wales en Tsjechië op de agenda en wellicht komt de nieuwe Rode Duivel daar al in de selectie.