Naast auteur van sterke partij: Lamkel Zé trekt aan broek Carcela en krijgt ook commentatoren aan het lachen

Naast auteur van sterke partij: Lamkel Zé trekt aan broek Carcela en krijgt ook commentatoren aan het lachen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Lamkel Zé was de man waar het allemaal om draaide zondagnamiddag op Sclessin. Dat hoeft natuurlijk niets te verbazen. Sportief bewees de Kameroener zijn waarde door alweer een sterke match te spelen en een enig mooie assist af te leveren.

Al zal dat niet het enige zijn waardoor de match van Lamkel Zé herinnerd zal worden. Na een halfuur spelen had Nill De Pauw op aangeven van Lamkel Zé net gelijk gemaakt. De assistgever stapte terug richting eigen helft, bij Standard stonden ze klaar om de aftrap te nemen.

Klauss en Carcela stonden rond de middenstip om het duel weer op gang te brengen. Toen Lamkel Zé daar passeerde, vond hij het wel grappig om aan de broek van Carcela te trekken. Carcela bleef er stoïcijns kalm bij en trok zijn broek gewoon weer goed.

Bij de regie hadden ze dit moment ook opgemerkt en toonden ze het op een herhaling. Wat ook Eleven-commentatoren Peter Vandenbempt en Franky van der Elst aan het lachen bracht. Vooral Van der Elst vond het heel grappig, kon iedereen horen.

Uiteraard was dit niet de enige frats van LZ7 gedurende deze wedstrijd. Op een bepaald ogenblik claimde hij een overtreding, maar de scheidsrechter gaf geen krimp. Lamkel Zé bleef vervolgens een hele tijd liggen. Ondertussen ging de match gewoon door en bevond het spel zich de volgende minuut grotendeels helemaal aan de andere kant van het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties